Foto Video Drona

Echipa noastră oferă servicii premium de filmare si fotografiere aeriană. Filmarea sau fotografierea cu ajutorul unei drone este o modalitate moderna de a furniza cadre inedite si dinamice. Drona are libertatea de a zbura la inaltimi considerabile si de a capta mediul inconjurator, fara a fi nevoie de macarale sau elicoptere. Filmari cu drona la o rezolutie 4k si/sau Full HD se pot face in diverse domenii civile din Constanta, acolo unde avioanele sau elicopterele normale nu pot ajunge sau pot cu costuri foarte mari.


In ziua de astazi in marketing, filmarile aeriene sunt o metoda grozava de a obtine materiale inedite cu scop publicitar, promovarea produselor, proprietatilor sau serviciilor. Cu ajutorul dronelor putem efectua clipuri video ce contin imagini spectaculoase, ulterior, putand fi editate tot de catre echipa noastra (montaj video, cadre atent alese, fundal audio). Perspectiva aeriana a unei filmari sau fotografii aduce cadre si imagini spectaculoase diferite de filmarea clasica de la sol si care pot constitui un mare avantaj.


Cu ajutorul dronei se pot surprinde arhitecturile cladirilorlor si grupuri de persoane, captivandu-va prin calitate si stabilizare video. Are scop turistic dar si de prezentare, oferind o calitate video FULL HD ireprosabila dand filmarilor o dinamica excelenta! Filmarea aeriana dar si fotografiile aeriane ofera o perspectiva unica, avand multiple aplicatii in diverse domenii de activitate: turism, imobiliare, constructii, transporturi, asigurari, publicitate, agricultura, promovarea proprietatilor publice si private, sport si evenimente. Poate fi folosita pentru a arata frumusetea exterioara a unui restaurantpubhotelmagazin sau chiar a unei zone intregi.


Folosim drone profesionale DJI Phantom ce ofera o calitate si o stabilitate ireprosabila. Autonomia ridicata a acumulatorilor permite filmari pe suprafete mari sau distante lungi.