Tur Virtual Panorama

Prezinta-ti sediul firmei / punctul de lucru / restaurantul intr-un mod mult mai interactiv si captivantTurul Virtual este cea mai eficienta si completa metoda de a va prezenta locatia, oriunde si la orice ora. 

Turul virtual permite vizitatorilor sa vada in intregime interiorul unei incaperi sau exteriorul unei locatii fara nici un punct mort (sus, jos, stânga, dreapta). Realizarea unui tur virtual va avea un major impact pozitiv in promovarea locatiei si afacerii dvs.

 

Care sunt avantajele?

– design modern
– interfata interactiva
– usor de folosit
– accesibil oricand si oriunde
– libertate de navigare
– se poate integra in orice website
– de impact
– pozitionare in Google Maps
– numar nelimitat de panorame
– afisarea Online dar si Offline
– optimizare pentru tablete si smartphone
– rapiditate in incarcare

Ce este o PANORAMA SFERICA?

O panorama sferica este acea imagine obtinuta prin imbinarea mai multor fotografii digitale care prezinta spatiul inconjurator la 360 de grade, neavant nici o restrictie. 

Acest mod de prezentare va permite sa vizualizati în detaliu o locatie ca si cum v-ati afla efectiv acolo, avand parte de un realism extraordinar.

Ce este un TUR VIRTUAL?

Un Tur Virtual este rezultatul obtinut prin interconectarea mai multor panorame sferice intr-un mod interactiv. Turul virtual va permite sa va integrati intr-un mediu vizual de 360 de grade, care va ofera mult mai multe informatii contextuale decat o serie de imagini sau un videoclip. Posibilitatea de a inter-conecta imaginile intre ele, de a adauga o prezentare sonora sau video cresc valoarea experientei multimedia de care vor avea parte vizitatorii.

Portofoliu - Tur Virtual / Panorama