Despre

Cine suntem?

Creative Concepts Advertising este o societate comerciala ce se ocupa cu creatie publicitara si servicii foto-video profesionale incepand din anul 2013. Suntem o echipa tanara, cu experienta in domeniu si cu perspective mari. Venim mereu in ajutorul clientilor nostrii cu cele mai eficiente variante pentru nevoile lor si dam mereu dovada de profesionalism si promtitudine. Ne adaptam fiecarei cerinte si ne dam silinta sa indeplinim cerintele si celor mai greu de multumit clienti, calitatea serviciilor si produselor fiind ireprosabile. Puteti conta mereu pe seriozitateaprofesionalismul si promtitudinea noastra. Creative Concepts Advertising este formata dintr-o echipa talentata, cu planuri mari, cu multa pofta de a crea cat mai multe proiecte unicate, cu multe idei, dornica sa fie mereu peste asteptari si deschisa la orice propunere. Suntem maleabili, ne mulam dupa fiecare client in parte, il intelegem si realizam proiectul exact asa cum si-l doreste.

Ce facem?

Oferim o gama larga de servicii si produse ce pot face o schimbare radicala a business-ului dumneavoastra. Realizam creatii publicitare unice, creative si moderne. Cautam cea mai optima varianta si totul se face in functie de cererile clientului. Tehnologia moderna ne permite sa depasim toate limitele, sa realizam orice proiect oricat de complex sau greu ar parea. Avem in posesie aparatura performanta atat pentru foto-video cat si pentru realizarea produselor personalizate sau proiecte mai complexe. Printre serviciile pe care le realizam putem enumera: Creatie Logo, Slogan, Concept Imagine Publicitara, Web Design, Magazin Online, Blog, Website CMS, Web Design Responsive, Hosting Web SSD, Optimizare SEO, Design Identitate Vizuala, Carti de Vizita, Cd-uri Personalizate, Mapa de Prezentare, Flyer, Catalog, Meniu, Sedinta Foto, Clip Video, Spot Audio, Proiect 3D, Tur Virtual, Aplicatii Android, Branding Auto, Branding Locatie, Rebranding, Promotionale, Campanii Marketing, Servicii IT, etc… La toate serviciile pe care le prestam putem garanta ca vor fi realizate in functie de nevoile si specificatiile dvs, creativitatea fiind un factor primordial. Fiecare proiect realizat de noi, cat de mic ar fi, da dovada de creativitate si are o imagine profi si moderna adresandu-se direct targetului societatii respective.

Pentru Cine facem?

Ne adresam societatilor mari, mici si mijlocii cat si persoanelor fizice din toata Romania. Orice client este binevenit si i se acorda atentie maxima realizandu-se proiectul exact cum are nevoie. Realizam proiecte pentru orice domeniu de activitate indiferent de vechime, target, buget sau activitatea pe care o desfasoara. Ne axam in principal pe judetul Constanta dar asta nu inseamna ca ne limitam doar aici, realizam proiecte si pentru clienti din alte judete ale Romaniei, drept dovada ca am colaborat foarte bine si cu societati din Iasi, Piatra Neamt, Bucuresti, Braila, Tulcea si chiar si din strainatate – S.U.A., Germania, Italia si Spania.

Cum facem?

In principiu sunt anumiti pasi pe care ii facem atunci cand lucram la branding-ul dvs. In primul rand ne intalnim cu dvs personal sau prin intermediul internetului, discutam detalii privind nevoile si cerintele dvs, analizam situatia si venim mai apoi cu varianta optima pentru dvs exemplificandu-va serviciile, preturile si timpul de executie. Urmatorul pas este completarea unui contract prin care se specifica exact serviciile, preturile, timpul de executie si detalii privind remuneratia convenita si apoi plata unui avans. Dupa ce noi analizam, cream, dezbatem si iar cream, va prezentam varianta finala a branding-ului propus de noi (grafica). Daca este nevoie si veti avea modificari sau alte preferinte, le vom realiza, va aratam varianta modificata urmand sa ne dati BT (bun de tipar/productie). Dupa ce primim acest BT incepem realizarea efectiva a proiectului (website, branding, identitate vizuala, etc…). La primirea serviciilor sau a produselor se va achita restul sumei conform contractului, urmand sa mai colaboram cu mare placere si pe viitor daca va fi cazul.

Cat Facem?

Realizam atat proiecte mai complexe (branding/rebranding complet al societatii: logo+slogan+amenajare locatie+website+hosting+campanie de marketing, etc…) cat si proiecte mai mici (servicii punctuale: doar carti de vizita/logo/website/hosting,etc…). Indiferent de amploarea proiectului ne vom da interes maxim, finalul fiind cat mai creativ, de impact, surprinzator si unicNu conteaza cantitatea, conteaza calitatea.

Cat costa?

Putem spune ca suntem printre societatile ce au cel mai bun raport calitate-pret din Romania. Desi ne dam interesul sa avem preturile foarte mici toate proiectele realizate de noi au calitate superioara fiind durabile iar imaginea publicitara sa dainuie peste ani.

Cat dureaza?

Rapiditatea executiei este de asemenea un atu pe care il detinem. In general timpul de executie oscileaza in functie de complexitatea proiectului, de numarul de lucrari sau perioada in care este realizat proiectul. Daca este neaparat nevoie putem face proiecte si in regim de urgenta ceea ce va accelera considerabil timpul de executie a serviciilor oferite garantand aceeasi calitate.

Pe scurt…

Creative Concepts Advertising este o intreprindere individuala formata dintr-o echipa tanara cu aspiratii mari ce realizeaza creatii publicitare de calitate superioara la preturi cat mai mici, activand atat in Constanta cat si in restul Romaniei, axandu-se pe societati mari, mici si mijlocii dar si pe persoanele fizice executand proiecte complexe sau mai simple conform contractului ce va fi realizat intre Creative Concepts Advertising si client, realizand proiectele intr-un timp cat mai rapid.

Pentru orice detaliu ne puteti contacta la office@creativeconcepts.ro sau la 0726.828.318