Diverse Servicii Multimedia

Scenaristica 

Putem crea scenarii bine gandite atat pentru realizarea unui clip video cat si pentru un spot audio. Scenariul consta in crearea unei idei captivante si originale prin care sa reiasa intr-un mod placut reclama unui produs sau serviciu.

CD de prezentare

Aceste suporturi multimedia pot avea continutul site-ului dumneavoastra, pot contine animatii, clipuri, diverse prezentari intr-un stil modern si elegant. Informatiile pot varia de la imaginiclipuri videoaudiotexteoferte speciale pana la tururi virtualeaplicatiianimatii complexemeniuri interactivesite-ul offline, etc… Prin aceasta modalitate (prezentari pe CD / DVD) puteti prezenta oricand si oriunde profilul afacerii dumneavoastra, ofertele sau proiectele nefiind restrictionate de internet. Un CD/DVD de prezentare poate avea mai multe scopuri: cursuri interactivealbum muzicaportofoliututorialesite offlineprezentare profesionalasoftinformatii businessalbum digitalaplicatie multimedia, etc…

QR Code personalizat

Quick response code” este un cod de bare care poate fi citit de smartphone-uri si care ofera acces rapid la site-uri. QR Code-urile stocheaza adrese URL fiind astfel foarte utile pentru navigarea pe internet de pe mobil. Acest QR Code se poate personaliza inegrand logo-ul si culorile de baza a firmei dand un aspect mai placut.