Spot Video Publicitar

Spoturile Publicitare cuprind: prezentari multimedia, filmari aeriene, filme prezentari produse, clipuri de prezentare companie, videoclipuri muzicale, productie evenimente corporate, clipuri publicitare, servicii de montaj profesional, documentare TV, emisiuni TV, reportaje TV, post procesare video si promo-uri audio-video. Pe langa aceste servicii video putem efectua si scenariu si regie.

Aceste tipuri de clipuri sunt realizate cu ajutorul unor echipamente profesionale: camere video ce filmeaza ULTRA HD, camere foto DSLR, sisteme de luminisisteme de stabilizare video si studio de productie si creatie grafica / video in Constanta. Filmarea cu o camera foto DSLR ofera cateva avantaje: sunt mai artistice, claritate mai mare la detalii, posibilitatea de a schimba obiectivele (1.8, fisheye etc). Echipa noastra detine aparatura de ultima generatie si va ofera posibilitatea de a avea filmari din diverse unghiuri, avand cadre inedite. Cu ajutorul acestor “accesorii” (Filmare cu macara si steadicam) veti avea filmari foarte line si cursive dand un efect cinematografic si de impact.

Pe langa aceste detalii de mai sus, o mare importanta o are post procesarea. Dupa filmarea respectivului clip video intervine prelucrarea sa – productie video, montaj video, reglaje video, filtre de lumini, crop-uri, alegerea cadrelor, fond muzical, efecte, etc… Cu serviciile de productie video si postproductie aveti posibilitatea sa va prezentati afacearea intr-un stil captivant si profi. Fie ea o reclama video sau un clip de prezentare ne axam pe nevoile dvs. si pe domeniul de activitate. 

Avand o diversitate vasta de echipamente video ce ne permite sa ne adaptam rapid oricaror conditii, de cele mai multe ori in conditii dificile de lumina si de a face fata provocarilor.

FIe ca doriti Productie video in Constanta sau filmare clip video in Constanta sau in alt oras, noi va stam mereu la dispozitie.

Acest spot publicitar / clip video il puteti folosi prin mai multe mijloace:

– difuzare TV
– online (youtube, vimeo, facebook, site propriu, etc…)
– offline (CD de prezentare)
– panouri publicitare video – LED
– monitoare publicitare

 

Putem realiza clipuri video cu scop de prezentare sau reclame la diverse rezolutii:

HD (720p – 1280×720)
FULL HD (1080p – 1920×1080)
4K (2160p – 4096×2160)

 

Detinem echipamente video de ultima generatie, oferindu-va servicii de calitate cu aparatura performanta!  

 

Tehnologia moderna ne permite sa depasim toate limitele, sa realizam orice proiect oricat de complex sau greu ar parea. Printre brand-urile folosite de noi se pot numara (camere video profesionale, camere foto DSLR, drone, obiective, trepiede si sisteme de stabilizare Flycam): Sony; Panasonic; Nikon; dji; Sigma; Tamron; Nikkor; Samyang; Manfrotto; Fancier; E-Image; Hama; Came.

Portofoliu - Spoturi Publicitare