Colare Auto

Colare auto (colantare auto / branding auto / inscriptionare auto) va pune in valoare imaginea afacerii indiferent de locatie sau de autoturism. Cu un grad mare de vizibilitate aveti o “reclama mobila” ce poate fi usor observata de catre potentialii clienti. Colarea autoinscriptionarea auto sau decorarea  autoturismelor se poate realiza doar cu un autocolant special, flexibil si usor de aplicat pe suprafete curbate. Prin aceasta metoda reusiti sa scoateti in evidenta un autoturism “banal” pentru a va face cunoscuta compania.

 

Efectuam colantari prin policromie in judetul Constanta, putem aplica logo-ul firmei dvs. pe masina, alaturi de datele de contact si alte elemente vizuale de impact. Aceasta metoda este din ce in ce mai des folosita de cei care doresc sa promoveze imaginea firmei deoarece o masina poate fi vazuta de mii de oameni in trafic sau in parcare facand cunoscut branding-ul firmei.

Putem oferi servicii de branding auto (creatie grafica) si inscriptionari auto cu: autocolant printat sau taiere pe contur / cutting.

 

Decorarea poate fi completa, prin aplicarea autocolantului pe toata caroseria (inclusiv geamurile laterale si luneta) sau partiala, prin inscriptionarea unor portiuni anume sau prin aplicarea unor stickere de mici dimensiuni. Decorarea geamurilor se realizeaza cu un autocolant special, cu microperforatii (WindowGraphic). 

Acoperim toate tipurile de masini: micro urban, urban, compact, sedan mediu, sedan mare, limuzina, SUV mic, SUV mare.

 

Portofoliu - Colare Auto