Intrebari frecvente

Se poate sa faceti design-ul inainte iar daca imi place cum arata il platesc sau nu?

Nu se procedeaza asa, deoarece echipa noastra munceste pentru orice design. Echipa noastra investeste timp si resurse pentru a realiza proiectul dvs, este normal ca noi sa avem o garantie inainte de a ne apuca efectiv de treaba. Se realizeaza un contract in care se va plati un avans iar restul sumei va fi achitat de catre client atunci cand se finalizeaza comanda (grafica + productie daca este nevoie).

 

Cat timp dureaza realizarea unui proiect?

Timpul de executie a unui proiect poate oscila in functie de complexitate si nr de proiecte din acea perioada. Mereu ne dam interesul sa terminam un proiect cat mai repede pentru ca beneficiarul sa se bucure de el cat mai rapid, dar niciodata nu facem rabat la calitatea serviciilor. Daca este vorba de un proiect mic (logo, slogan, web site, imagine publicitara, carti de vizita, sedinta foto) putem spune ca il terminam in 1 – 2 saptamani. Daca este vorba de ceva mai complex (magazin online, optimizare SEO, tur virtual, clip video, aplicatie android, branding locatie, campanii de marketing) poate dura si 1 – 2 luni. Daca este urgenta putem sa acceleram timpul de executie si sa lucram si in regim de urgenta.

 

Se pot face proiecte in regim de urgenta?

Desigur, putem lucra si in regim de urgenta daca dvs. aveti nevoie urgenta de serviciile sau produsele noastre. Acest serviciu va fi contra-cost, in functie de complexitate si data in care se doreste a fi terminat proiectul.

 

Vreau sa am un site pus pe internet, ce imi trebuie?

Pentru a avea un site functionabil online aveti nevoie obligatoriu de 3 factori: Domeniu WebGazduire WebWeb Design.

 

Ce este un site responsive?

Un Site Responsive reprezinta un site ce are mai multe interfate optimizate perfect compatibile cu smartphone, tablete, telefoane mobile, laptop-uri si PC. Elimina afisarea incorecta pe diverse browsere, layout-ul adaptandu-se automat în functie de dispozitiv si de rezolutie.