Domeniu Web

Oferim servicii de inregistrare domenii web fara ca dvs sa pierdeti timp prin intocmirea formularului de inregistrare, verificarea unicitatii domeniului, configurarea sa ulterioara, setarea de nameserver, etc. toate aceste aspecte fiind rezolvate de catre echipa noastra. Pe scurt domeniu web inseamna denumirea site-ului (Ex: www.creativeconcepts.ro), o adresa virtuala, o denumire unica pe care atunci cand vizitatorii o acceseaza li se vor afisa website-ul respectiv. Prin intermediul acestui domeniu web vizitatorii pot avea acces la informatiile si fisierele ce sunt prezente pe site-ul dvs.

Un domeniu web este format din denumire (numele site-ului) si extensie (tara de provenienta sau alte abrevieri universale). Domeniile pot avea urmatoarele extensii:  .ro / .com / .bg / .org / .eu / .net / .biz / . info si multe altele… Numele de domeniu reprezintă identitatea dvs. (ca persoană fizică sau companie) in mediul online. Domeniile .ro (Romania) pot fi cumparate pe o perioada de un an sau pe viata. Celelalte domenii cu alte extensii (alte tari / abrevieri) pot fi achizitionate anual. Domeniul web mai este cunoscut si sub numele de URL (Uniform Resource Locator). 

Va putem ajuta si la alegerea domeniului pentru a fi cat mai usor de memorat si scris sau inregistram domeniul pe care il doriti dvs. cu conditia sa fie liber. Pentru a alege cel mai bun nume, trebuie tinut cont de cateva detalii: denumirea sa fie usor de memorat, usor de scris, usor de citit, sa nu contina cuvinte complicate, sa nu fie foarte mare si pe cat posibil sa nu contina cratime.

Crearea unui site începe cu rezervarea unui domeniu pe internet. 

 

Pentru a avea un site functional aveti nevoie de 3 factori: 

  • DOMENIU WEB (denumire site) 
  • WEB DESIGN (website de prezentare / blog / magazin online) 
  • WEB HOSTING (gazduire web) 

Oferim aceste servicii individual sau impreuna pentru a beneficia de cel mai bun pret. 

Pentru oferte de pret si detalii nu ezitati sa ne contactati.