Flyer Pliant

Ce este un flyer (fluturas)?

Reprezinta cea mai rapida si cea mai ieftina metoda de promovare a firmei dumneavoastra catre clienti. Flyer-ul / Fluturas-ul este o  tiparitura de mici dimensiuni fara indoituri (fara biguire), avand diverse marimi (1/3A4, 4/A4 ,1/2 A4, A4, A5, A6, etc.), se pot printa fata-verso sau doar o fata si pot fi pe mai multe tipuri de hartie (lucioasa sau mata; 80gr/mp, 130 gr/mp, 200gr/mp).

 

Ce este un pliant?

Pliantul reprezinta o metoda eficienta de promovare a afacerii dvs. oferind mai multe informatii potentialilor clienti decat un flyer si mai la obiect decat o mapa de prezentare. Pliantul este tiparitura de mici dimensiuni cu una sau doua indoituri (cu biguire), imprimat fata-verso. Sunt mai multe tipuri de carton/foaie pe care poate fi imprimat pliantul (lucioasa sau mata; 80gr/mp, 130 gr/mp, 200gr/mp, etc.). Informatiile pe care i le comunicati clientului dvs. pot fi sau nu tinute minte, insa pliantul va ramane mereu la dispozitia sa, pentru reamintire sau pentru datele de contact ale firmei.

De regula un pliant contine urmatoarele informatii: logo-ul firmei, informatii despre firma, informatii despre produse – imagini, mod de realizare, caracteristici, pret si date de contact. Pliantele pot fi distribuite atat la sediul central si la magazine, cat si prin posta sau pe strada, pentru o promovare cat mai extinsa.

Ce scop au flyer-ele si pliantele?

 

Flyerele au impact major, destinate in special pentru promovarea ofertelor si serviciillor pe care le oferiti. Se gasesc pretutindeni si informeaza potentialul client cu detalii privind business-ul dvs. Flyere-le / Pliantele sunt concepute pentru a atrage atentia si a te convinge sa folosesti serviciile sau produsele oferite.

Pretul fluturasilor sau a pliantelor se stabileste in functie de mai multe criterii: numarul de bucati, tipul de hartie, biguire, complexitate si numarul de fete – print o fata sau print fata-verso

Portofoliu - Flyere si Pliante