Diverse servicii online

Website CMS (panou de administrare)

Control mai mare asupra websiteului dumneavoastra, sistem de administrare a site-ului foarte usor si intuitiv. Site-urile cu modul de administrare (Content Management System – CMS) sunt foarte usor de actualizat, Aplicatia permite sa modificati chiar dvs. continutul paginilor, categorii, setari, adaugare de pagini, etc… Prin interfata usoara si prietenoasa acest site CMS va permite sa aveti control total asupra paginilor si site-ului in sine.

Imagine Facebook

In ziua de astazi conteaza foarte mult ca afacerea dvs sa fie activa si in mediu social de aceea transpunem imaginea vizuala si conceptele de imagine in elementele Facebook (profile picture si cover picture).

E-Felicitare

Acest tip de felicitare online poate fi trimisa prin email partenerilor sau clientilor dvs. Sunt create special pentru compania dvs. fiind personalizate cu logo, slogan si elemente vizuale transmitand intr-un mod elegant “La multi ani” sau “Sarbatori fericite”.

Website Responsive

Site perfect compatibil cu unitatile pc (calculatoare), laptop-uri, tablete, telefoane mobile, grafica fiind adaptata automat in functie de orice rezolutie.

Adaptare Website in multiple limbi

Site-ul poate avea multiple limbi si poate fi tradus in orice limba.

Semnatura Email

Aceasta semnatura de email va ajuta sa transmiteti cu usurinta datele de contact prin email-urile trimise si da un plus de profesionalism.

Indexare locatie in Google Maps

Putem introduce in Google Maps locatia magazinului, biroului sau a altor puncte de lucru. Prin aceasta metoda potentialul client va poate localiza cu usurinta.