Packaging

Packaging-ul (Ambalajul produsului) dvs. trebuie sa fie foarte atractiv, estetic dar in acelasi timp eficient si sigur. Va oferim solutii grafice multiple pentru a avea un ambalaj pentru produsele companiei dvs. exact cum ati dorit. Putem realiza grafica ambalajelor diverselor produse (alimentare si nealimentare) si putem acoperi o gama larga de materiale (hartie, carton, plastic, metal, sticla, lemn, material textil, film, flow pack).

 

Solutia de ambalare este decisa impreuna cu dvs. Pentru a obtine cea mai buna solutie de ambalare, tinem cont de: dimensiuni, structuri, modalitati de imprimare, caracteristicile produsului, modalitati de transport si depozitare, expunerea cutiilor în spatiile comerciale, etc. Indiferent de natura produsului acesta trebuie inmanat clientului intr-un ambalaj care sa il reprezinte.

 

Din punct de vedere al folosirii ambalajele pot fi de mai multe feluri: de unica folosinta sau refolosibile. Dupa sistemul de confectionare ele pot fi ambalaje fixe, ambalaje pliabile si ambalaje demontabile.

Portofoliu - Packaging